سلام دوتا سوال داشتم دوستان 1 من از طریق بایوس مادربورد گیگابایت نتونستم turbo core fx9590 رو فعال کنم .رو یکی دیگه از سیستمهام که ایسوس داره گزینش رو .2 اینکه واس fx9370, 9590 دمای نرمال و خط قرمز چند؟
سلام دوتا سوال داشتم دوستان 1 من از طریق بایوس مادربورد گیگابایت نتونستم turbo core fx9590 رو فعال کنم .رو یکی دیگه از سیستمهام که ایسوس داره گزینش رو .2 اینکه واس fx9370, 9590 دمای نرمال و خط قرمز چند؟
|
امید جان مدلش gigabyte 990fxa-ud5 هست .با برنامه از تو ویندوز میتونم دستکاری کنم ولی میخوام از بایوس یاد بگیرم چجوری turbo core فعال کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 21-02-16 انجام شده است
امید خان الان تو شک افتادم اصلا مادربوردم پردازنده 9590 رو ساپورت میکنه یا نه چون gigabyte 990fxa-ud5 چند تا ورژن داره ورژن دقیقشو نمیدونم چیه بعضی ورژن هاش 9590 ساپورت نمیکنه اینم با دستکاری 4.7 شد. نرم تو باقالیا
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 21-02-16 انجام شده است
DOOM999 (21-02-16)
دستی روکارتنش نوشته 3.0 ولی مطمئن نیستم نمیدونم با چه برنامه ای REV رو بدست بیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا امیدجان یه سوال کلی شما فرض رو براین یه مادربردی ساپورت نکنه یه مدل پردازندرو ممکنه بالا بیاد سیستم .چون الان چند وقت دارم باهاش کار میکنم
|
روی برد نوشته جلوی اسلات های Pci-pcieبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
خونه نیستم رسیدم نگاه میکنم میگم فرمودی جلوی اسلوت pci دیگه
قسمت پایین سمت چپ هم ممکنه بنویسند؟
مثل این عکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا منظورم همین جا بود . جلوی اسلات pci هست . در ضمن تمام اپشن های بایوس تو manual هست . البته توی easy tune هم قابل دسترسیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
امید جان نوکرتم دمت گرم.فکرمو خیلی مشغول کرده این قضیه منو ریختم بهم .میرم خونه مدلشو مینویسم .اینو امروز حلش کن برام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks